Fasadmålning Skene

Vi är ett företag för dig i Skene med omnejd som behöver hjälp med fasadmålning. Ahlquist Måleri är din trygga partner för måleri och tapetsering. Med oss kan du skapa en atmosfär som uttrycker din unika stil. Vi ser till att din vision blir verklighet.

Skapa färgstarka hem med vår målerihjälp

Välkommen till Ahlquist Måleri! Vår målerifirma hjälper både privatpersoner och företag kring Marks kommun med målning invändigt och utvändigt samt tapetsering. Självklart använder vi oss av kvalitativ färg och välbeprövade tekniker för att uppnå bästa resultat. Vi värdesätter nära relationer med våra kunder och strävar efter att erbjuda personlig service och högkvalitativa arbeten till förmånliga priser.

Fasadmålning Skene

Våra tjänster

Vi på Ahlquist Måleri erbjuder huvudsakligen invändig och utvändig målning samt tapetsering men även till viss del mindre snickerijobb. Allt arbete utförs effektivt och noggrant med stort fokus på kvalitativa resultat.

Fasadmålning Skene

utvändig målning

Genom vår hjälp med utvändig målning kan du uppdatera husfasaden, staketet eller andra utvändiga ytor. Vi utgår från dina behov och strävar efter resultat som lever upp till dina förväntningar.

Fasadmålning Skene

invändig målning

Att måla om är det perfekta sättet att snabbt ge ditt hem en ny känsla. Med noggrannhet och skicklighet målar vi väggar och tak såväl som lister och dörrar.

tapetsering

Vår hjälp med tapetsering ger dig möjlighet att berika ditt hem med möster och färger. Vi har gedigen erfarenhet på området och kan effektivt tapetsera ditt hem för att skapa en unik atmosfär.

Personlig service och prisvärda arbeten

På Ahlquist Måleri värdesätter vi varje kunds unika behov och önskemål. Med personlig service och konkurrenskraftiga priser strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och ge dig ett resultat som är tillfredsställande, vare sig du anlitar oss för måleri eller tapetsering. Läs gärma mer om oss här

Ahlquist Måleri
076-311 43 06
Gallåsen Skogsgläntan 2, 519 94 Björketorp

Fasadmålning Skene

Våra engagerade målare är dedikerade till att ge varje projekt en personlig touch. Genom att lyssna på dina önskemål är vi din pålitliga partner för ditt projekt inom måleri eller tapetsering.